خربزه با نام های مختلفی شناخته می شود. کانتالوب، ماسک ملون در هند و در آمریکا به نام ماسک ملون، ملون راک، خربزه ی شیرین، خربزه ی عسل، خربزه ی پارسی یا گرمک توصیف می شود. خربزه می تواند 5 تا 500 کیلوگرم وزن داشته باشند. این میوه حاوی مواد مغذی فراوان و کم کالری است. همچنین دارای بالاترین سطح بتاکاروتن، اسید فولیک، پتاسیم، ویتامین C و فیبر رژیمی است. در این مطلب با کمک مجلات معتبر پزشکی شما را با خواص، عوارض جانبی و نکات مهم دیگر آشنا می کنیم.

خربزÙ?

خربزه یکی از چندین میوه است که دارای سطح بالایی از ویتامین B ترکیبی از B1(تیامین)، B3 (نیاسین)، B5 (اسید پانتوتنیک) و B6 (پیریدوکسین) است. شگفت آورتر اینکه غنی از آنتی اکسیدان است که می تواند به جلوگیری از سرطان و بیماری های قلبی کمک کند.

1- حاوی ویتامین C و سایر آنتی اکسیدان ها است

آیا می دانید که میوه خربزه دارای مقدار بسیار بالایی بتاکاروتن و ویتامین C (آنتی اکسیدان) است؟ به همین دلیل ممکن است بهترین میوه ای باشد که می تواند به پیشگیری از بسیاری از بیماری های دژنراتیو و سرطان ها کمک می کند.

2- می تواند به عنوان یک ضد انعقاد استفاده شود

ترکیبی بسیار نادر است که در خربزه یافت می شود که به حداقل رساندن ویسکوزیته خون کمک می کند تا از تشکیل ه های خون در سیستم قلبی عروقی جلوگیری شود.

3- جلوگیری از آترواسکلروز

خربزه به پیشگیری از آترواسکلروز کمک می کند، زمانی اتفاق می افتد که رگ های خونی که اکسیژن و مواد مغذی را از قلب به سایر قسمت های بدن (شرایین) حمل می کنند ضخیم و سفت می شوند. اگر اغلب خربزه مصرف شود، ویتامین C موجود در آن از سخت شدن سرخرگ ها جلوگیری می کند.

.

برای مطالعه بیشتر، لینک زیر را در مرورگر خود باز نمایید:

خواص و مضرات علمی انواع خربزه، طبع آن و نکاتی درباره مصرف با عسل


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها